Here Today... Gone To Hell! | Message Board


Guns N Roses
of all the message boards on the internet, this is one...

Welcome, Guest. Please login or register.
November 29, 2021, 12:26:06 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
1219593 Posts in 42881 Topics by 8843 Members
Latest Member: mrspg
* Home Help Calendar Go to HTGTH Login Register
+  Here Today... Gone To Hell!
|-+  Administrative
| |-+  Administrative, Feedback & Help
| | |-+  Problem with Norton and the board / Can't see pics posted here?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Problem with Norton and the board / Can't see pics posted here?  (Read 20923 times)
Laura
I'm not cute!!!
VIP
****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 702


Swallow Choke And Die


« on: February 09, 2005, 05:08:27 PM »

ok so here is my problem... i cannot see any new posts unless i disable my norton... it didn't used to be like this, i dont know what anyone in my house did, does anyone have this problem or know how to fix it?
« Last Edit: May 24, 2005, 03:06:22 PM by jarmo » Logged

And It Breaks My Heart To Know The Only Reason You Are Here Now Is A Reminder Of What I'll Never Have...
jarmo
If you're reading this, you've just wasted valuable time!
Administrator
Legend
*****

Karma: 9
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 38054


"You're an idiot"


WWW
« Reply #1 on: February 09, 2005, 05:55:36 PM »

Maybe you need to add heretodaygonetohell.com to the list of allowed sites in Norton?




/jarmo
Logged

Disclaimer: My posts are my personal opinion. I do not speak on behalf of anybody else unless I say so. If you are looking for hidden meanings in my posts, you are wasting your time...
GypsySoul
C is for cookie, that's good enough for me
Legend
*****

Karma: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 12240


SLAM DUNK!!!


« Reply #2 on: February 09, 2005, 08:39:22 PM »

I had that problem too, Laura.? Here's the instructions on how to add a site to the Norton allowed list:

1.? Open Norton Internet Security
2.? (under the heading 'Settings for') Click on to highlight "Privacy Control"
3.? Click "Configure" (on mine it's the second button in yellow on the lower right side of the window)
4.? Click "Advance"
5.? Click "Add Site" (lower left side of the window).? A new site/domain box appears.? Enter the name of the site that you want to receive and click OK.? The site name appears in the left frame of the Options window.
6.? Click (to highlight) the name of the new site (on that left side).
7.? Click the Global Settings tab (on the top right side).
8.? In the "Information about visited sites" section, clear "Use default setting."
9.? Click Permit.
10.? Click OK to close the Options window.



Hope that helps.? Smiley

P.S.? You may need to restart your computer for that to take effect (but I really don't remember if I had to or not)

Logged

God chose those whom the world considers absurd to shame the wise (1 Corinthians 1:27)
Laura
I'm not cute!!!
VIP
****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 702


Swallow Choke And Die


« Reply #3 on: February 10, 2005, 09:27:03 PM »

problem fixed! thank you so very much!
Logged

And It Breaks My Heart To Know The Only Reason You Are Here Now Is A Reminder Of What I'll Never Have...
Gunner80
ohh..My somber smile
Legend
*****

Karma: -1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3518


A delivery boy from the past


« Reply #4 on: February 10, 2005, 11:30:52 PM »

Get rid of that bloated software and try Zonealam. It's free and hasn't been hacked yet.
Logged

The Rolling Stones, greatest Rock N' Roll band ever, period!
the dirt
Princess
Legend
*****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3804


A hair's breadth!!


« Reply #5 on: May 27, 2005, 03:14:27 PM »

Anyone have any suggestions for those of us who use zone alarm security suite?

I also use the windows firewall and popup blocker; maybe they're conflicting...
Logged

The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
badapple81
Guest
« Reply #6 on: May 27, 2005, 11:43:21 PM »

My Windows picks up on the fact that I have Norton and uses Norton as it's firewall instead of the Windows version. Not sure about zone alarm  Undecided
Logged
GypsySoul
C is for cookie, that's good enough for me
Legend
*****

Karma: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 12240


SLAM DUNK!!!


« Reply #7 on: May 28, 2005, 08:37:25 AM »

My Windows picks up on the fact that I have Norton and uses Norton as it's firewall instead of the Windows version. Not sure about zone alarm? Undecided
My computer recognizes and uses my Norton too but I also needed to TURN OFF THE WINDOWS FIREWALL.

@ the dirt - maybe that's what you need to do to get your Zonealarm to work? (I really don't know.? I'm just guessing here.)

if your computer screen looks like mine, this is how I was able to check:
go to Control Panel
go to Security Center

now at this point I see three blue lines - Firewall - Automatic Updates - Virus Protection - and all of them have a green "ON" light next to them.? below that it says "Manage secuirty setting for:? Internet Options - Automatic Updates - Windows Firewall...

click on Windows Firewall
choose Off
EVEN THOUGH IT'LL NOW SAY AT THE TOP "YOUR PC IS NOT PROTECTED: TURN ON WINDOWS FIREWALL, I think this is where your Zonealarm will take over? (when I click on the blue Firewall with the green on light, it tells me that my Norton firewall is on)

click OK (this is to complete turning off the Windows Firewall)

So anyways ... maybe now you'll be able to add HTGTH in your Zonealarm allowed list? (Again, I really don't know.? I'm just guessing here.)

Good Luck.




P.S.? probably the only reason that I "needed" to turn off my Windows Firewall was because I don't know how to configure it.? Embarrassed?


« Last Edit: May 28, 2005, 09:14:01 AM by GypsySoul » Logged

God chose those whom the world considers absurd to shame the wise (1 Corinthians 1:27)
the dirt
Princess
Legend
*****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3804


A hair's breadth!!


« Reply #8 on: May 28, 2005, 10:11:52 PM »

Thanks for trying to help; I still can't get things right, we'll see Undecided
Logged

The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
GypsySoul
C is for cookie, that's good enough for me
Legend
*****

Karma: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 12240


SLAM DUNK!!!


« Reply #9 on: May 29, 2005, 11:31:19 AM »

Maybe you can find the help you need on this ZoneAlarm forum:
http://forums.zonelabs.com/zonelabs


I found this thread about not being able to see pics in the ZoneAlarm Configuration section ... "Unable to see some photos on msn groups site":
http://forums.zonelabs.com/zonelabs/board/message?board.id=cfg&message.id=29331#M29331


Maybe the fix you need is the same as this?? Huh
Logged

God chose those whom the world considers absurd to shame the wise (1 Corinthians 1:27)
the dirt
Princess
Legend
*****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3804


A hair's breadth!!


« Reply #10 on: May 30, 2005, 04:13:02 PM »

Cool Gypsy, I'm gonna check the links you posted out

 beer
Logged

The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
KeVoRkIaN
VIP
****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1199


Resident Doctor


« Reply #11 on: February 18, 2006, 07:45:58 PM »

Scrap 'em all and get Nod 32  ok
Logged

NEW MEMBERS: CLICK ON THIS PAGE! http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php

Starts Now is An Understatement!!!!!!
Mandy.
Bitch Queen
Legend
*****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2619


« Reply #12 on: March 29, 2006, 12:12:38 PM »

I also have a problem...
I use Norton as the antivirus and Zone Alarm as the firewall, and I can't see the smilies as animation, they are all still.

I've never even realised that until last week when I posted on the board from the school library. As a matter of fact, I can't see any gif on any website.

Anyone knows what that is?
And by the way, when I go to Privacy > Options > Ad Blocking, and there are those boxes and the Ads to Block, animation, pop up and banner are not ticked, which means it might not be the firewall configuration.
« Last Edit: March 29, 2006, 12:16:15 PM by MandyGnR » Logged
GypsySoul
C is for cookie, that's good enough for me
Legend
*****

Karma: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 12240


SLAM DUNK!!!


« Reply #13 on: April 10, 2006, 10:29:25 AM »

@ MandyGnR

Did you follow the instructions in Reply #2 above?


you can also try following the instructions Jarmo posted in this thread:
http://www.heretodaygonetohell.com/board/index.php?topic=7.msg7#msg7


Hope it helps.
Logged

God chose those whom the world considers absurd to shame the wise (1 Corinthians 1:27)
Mandy.
Bitch Queen
Legend
*****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2619


« Reply #14 on: April 10, 2006, 11:11:09 AM »

I had followed it but it was nothing to do with the browser, and it wasn't only on this board.

Anyway, I managed to figure out what was wrong, and it was some firewall settings.

But thanks  ok
Logged
GypsySoul
C is for cookie, that's good enough for me
Legend
*****

Karma: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 12240


SLAM DUNK!!!


« Reply #15 on: April 10, 2006, 11:18:42 AM »

Anyway, I managed to figure out what was wrong, and it was some firewall settings.
Could you post step-by-step instructions on how you fixed it in case someone else is having the same problem.
Logged

God chose those whom the world considers absurd to shame the wise (1 Corinthians 1:27)
Mandy.
Bitch Queen
Legend
*****

Karma: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2619


« Reply #16 on: April 10, 2006, 12:58:44 PM »

Anyway, I managed to figure out what was wrong, and it was some firewall settings.
Could you post step-by-step instructions on how you fixed it in case someone else is having the same problem.

Okay.

This is for those who use Zone Alarm as a firewall.

Go to:
Privacy > Main > Ad Blocking > Off


This will unblock pop up, animation and banners.
But you can always choose the Custom option if you just want to unblock/block one or two of them.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.042 seconds with 19 queries.